Barbatul tau se uita dupa alte femei cand esti si tu de fata ? Ce poti face ca sa opresti asta…

Ludmyla consideră că un bărbat care nu ar respecta o astfel de cerinţă nu o iubeşte îndeajuns pe iubita sa.

Nu doar iubirea este de luat în considerare, ci şi respectul. A se uita după altele cât timp e cu iubita de mână e o totală lipsă de respect. În astfel de cazuri iubitul trebuie tras de mânecă.
Există şi câteva tactici pe care le poţi aplica atunci când porţi discuţia cu el. De exemplu, Moisadana sugerează să-l faci pe bărbat să se simtă vinovat, zicându-i cum te face să te simţi comportamentul lui.
Abygail propune o tactică testată cu succes pe iubitul ei, care obişnuia să întoarcă capul după alte femei.
„La începutul relaţiei mi se mai întâmpla să-l văd că se uită după alte femei. Aşa că am discutat cu el şi l-am rugat să se pună în locul meu şi să îmi spună cum s-ar simţi el, dacă eu aş întoarce capul după alţi bărbaţi de faţă cu el. De atunci am remarcat o schimbare completă din partea lui. Aşa că, o bună comunicare a funcţionat în cazul nostru”, mărturiseşte Abygail.

Poţi să i-o plăteşti cu aceeaşi monedă

Ei bine, unele femei nu-l mai întreabă pe iubitul lor cum s-ar simţi ei în aceleaşi circumstanţe, ci testează direct reacţia lui.

Arantxa consideră că în astfel de cazuri un bun remediu este să i-o plăteşti cu aceeaşi monedă. Ea ar întoarce capul după bărbaţi şi ar face şi nişte mici comentarii admirative. În momentul în care partenerul ar avea anumite obiecţii, ea i-ar specifica „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”.
Autumn.rain oferă o tactică de răzbunare asemănătoare. Câteva reprize de genul „Cât de bine arată tipul acela. De ce nu ai şi tu muşchii lui?”, ar fi urmate de o discuţie edificatoare, în care i-ar mărturisi iubitului ei că a vrut să-i arate cum o face el pe ea să se simtă.

Despărţirea este soluţia?

Unele femei nu sunt însă atât de îngăduitoare. Iulyana nu-i înţelege pe bărbaţii care susţin că iubesc şi respectă o femeie, dar se uită cu nonşalanţă după alte femei.
„Dacă ar întoarce capul după altă femeie, eu m-aş despărţi de el”, spune Iulyana, recunoscând că este o fire extrem de geloasă.

Poţi să încerci să accepţi acest obicei

Pentru unele femei, privitul la alte femei nu reprezintă un păcat, ci un lucru normal, ce poate fi tolerat.
Andra consideră că nu trebuie să-ţi baţi capul cu acest obicei, dacă, în general, ai încredere în partenerul tău.
„Refuz să cred că există vreun bărbat care să nu urmărească cu privirea o femeie atrăgătoare. Hai să recunoaştem că şi nouă, femeilor, ni s-a întâmplat măcar o dată să întoarcem capul după un bărbat care arată bine”, spune Andra.
Împortant este ca bărbatul să se mulţumească doar cu privitul. Aşa că, Alina nu-şi mai face atâtea griji câte îşi făcea la începutul relaţiei. Ea mărturiseşte că se uită şi ea împreună cu iubitul ei la alte femei şi comentează cot la cot cu acesta.
„Ne distrăm de minune. Suntem un cuplu şi facem totul împreună”, spune ea.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in:blog