Care sunt mai exact greselile facute de femeie, greseli ce indeparteaza barbatul…?

Dincolo de aspectul fizic atrăgător al partenerei,

bărbaţii sunt interesaţi şi de temperamentul ei şi de modul în care se poartă. Deseori, anumite greşeli pe care le fac femeile fără să-şi dea seama pot distruge o relaţie frumoasă.

Cea mai frecventă gafă pe care o fac femeile cu partenerii lor este să le pună tot felul de întrebări prosteşti, care pe ei îi pun în dificultate. Exemplele clasice: „arăt grasă în haina asta?” , „mă iubeşti?” Deseori, aceste întrebări îl îndepărtează pe bărbat, pentru că el îşi dă seama că femeia oricum nu va fi mulţumită de răspunsul primit. În plus, iubirea trebuie arătată prin fapte, nu doar spusă prin vorbe, iar dacă el îi arată partenerei că o iubeşte, atunci o întrebare de acest fel va fi complet nepotrivită.

O altă greşeală gravă fac femeile care îi tot cer iubitului să le ţină în braţe, să le dea semne de afecţiune, deşi el face deja asta, scrie Yourtango. În timp, bărbatul se va simţi iritat de aceste insistenţe, pentru că are şi el nevoie de intimitatea lui, de spaţiul său privat. Femeia ar trebui să-l încurajeze pe partener să facă şi ce îi place lui, chiar dacă ea nu este interesată de jocuri video sau de cartea pe care o citeşte el.

Femeile care sunt geloase şi bănuitoare din cauza prietenelor pe care le are bărbatul lor riscă să-l piardă. Fostele iubite sau actualele prietene şi colege nu trebuie considerate o ameninţare pentru relaţie, dacă bărbatul arată că se implică şi îşi iubeşte partenera. Dar, dacă ea va deveni suspicioasă şi va fi deranjată de prietenia lui cu alte femei, atunci el nu va accepta acest lucru, pentru că are viaţa lui şi prieteni vechi, la care nu va renunţa pentru un simplu capriciu.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in:Editorial