Vârsta la care femeile sunt predispuse să calce strâmb într-o relaţie şi cele mai întâlnite motive care duc la infidelitate

Infidelitatea este un subiect dezbătut de ani buni.

Dacă unele studii spun că bărbaţii infideli pot fi depistaţi după anumite trăsături de comportament, când vine vorba de femei, vârsta este factorul care le poate da de gol atunci când sunt „pe picior greşit.

Deşi bărbaţii au mai multe şanse să aibă mai multe relaţii în afara cuplului şi reprezentantele sexului frumos pot căuta împlinirea emoţională sau fizică într-o relaţie extraconjugală, din diverse motive. Potrivit unui studiu, la nivel global, femeile tind să comită adulter în jurul aceleiaşi vârste. ( 18-29)
Potrivit Yourtango, cercetătorii au identificat mai multe motive pentru care femeile înşală. Lipsa sentimentelor reale dintre parteneri e doar unul dintre factori, dar motivele sunt mult mai numeroase şi diverse.

Motive care duc la infidelitate 

Potrivit Yourtango, cercetătorii au identificat mai multe motive pentru care femeile înşală. Lipsa sentimentelor reale dintre parteneri, lipsa legăturii emoţionale, lipsa legăturii fizice, lipsa de atenţie din partea partenerului, lipsa de apreciere, inegalitatea dintre cei doi parteneri, chiar şi apariţia monotoniei din cuplu pot fi factori care le determină pe femei să calce strâmb într-o relaţie.

Multe femei se simt adesea complet neapreciate intr-o relatie. Ele au nevoie de siguranta si incredere, iar aceste lucruri se pot pierde pe parcursul unei relatie. Orice femeie ar fi recunoscatoare pentru un compliment sau pentru putin interes in ceea ce priveste viata lor. Dar si mai recunoscatoare ar fi daca barbatii s-ar oferi sa le dea o mana de ajutor. 
Femeile sunt de prea multe ori in incapacitatea de a stabili clar granitele dintre ele si prietenii lor. Asa ca, de multe ori, se ajunge la flirt. Ele tind sa le permita prietenilor sa se aproprie prea mult, mai ales atunci cand au o problema cu partenerul si au nevoie de un umar de consolare. 
Iar rezultatul ecuatiei dintre o femeie ranita si un barbat protector este de multe ori un act sexual. Asta nu inseamna ca o femeie nu ar trebui sa mai aiba prieteni, ci ca partenerul trebuie sa se ingrijeasca sa ii fie cel mai apropiat.

Lipsa de comunicare cu partenerul (si prea multa comunicare cu alte persoane) nu are un efect benefic asupra relatiei. In special cand exista schimbari majore in viata unei femei, partenerul trebuie sa se asigure ca este primul si cea mai importanta persoana cu care ea vrea sa discute. Asta ii da un sentiment de importanta si interes din partea lui.

Femeile insala pentru ca sunt ranite. Iar unele dintre ele sunt chiar maestre in arta razbunarii. Sexul cu un alt partener este o pedeapsa destul de crunta. Cu toate astea, este adevarat ca o astfel de razbunare nu este deloc atat de dulce pe cat ar putea parea la prima vedere. Dar uneori le ajuta sa descopere orizonturi noi.
Nu pot gasi puterea si curajul de a rupe o relatie in care se simt singure si abandonate, dar le este mai usor sa insele. 
Unele femei insala pentru ca vor mereu sa gaseasca ceva mai mult, mai bun. Ele vad in mod constant partile slabe ale partenerului. Dar nemultumirea lor rezulta cel mai probabil din nemultumirea fata de ele insele.
Femeile, de obicei, nu au legaturi amoroase cu alti barbati din cauza ca simt nevoia de sex. Ele insala, mai intai de toate, pentru ca partenerul lor nu le ofera suficienta atentie si afectiune. Femeile vor sa stie ca in ochii partenerului sunt mai importante decat jobul, prietenii si hobby-uri lui. 

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in:blog