De ce barbatii nu inteleg femeile?

Barbatii spun mereu ca “nu inteleg” femeile, dar ce anume este de neinteles in ceea ce le priveste pe reprezentantele sexului frumos – in afara de faptul ca merg in card la baie?

“De ce, dar de ce nu poti sa ai un singur loc unde sa iti lasi elasticele de par si dresurile??? De ce este un ciorap pe cuptorul cu microunde?”, este una din problemele barbatilor atunci cand vine vorba de intelegerea femeii, scriu cei de la Shine.

Un alt mister este de ce femeile se sperie de gandaci, dar de buna voie si nesilite de nimeni isi pun ceara fierbinte pe corp si isi smulg parul de la radacina… Un raspuns feminist ar fi “sa nu te sperii tu de alti gandaci”.

“Femeile si dramatismul! Doamne, parca ar fi un episod din Dawson’s Creek! El se enerveaza, ea tipa, el raspunde, ea tuna si fulgera … si poate merge asa cativa ani. Poate trece o femeie vreodata peste o mica cearta?”, este una din nelamuririle barbatilor in legatura cu partenerele lor.

Alt lucru de neinteles pentru EI este de ce ELE sunt mereu luate prin surprindere de perioada menstruatiei, cand, de obicei, usile iadului se deschid periodic: “Sunt derutat de hormonii care o iau razna in fiecare luna, la menstruatie. Inca ma ia prin surprindere…

Daca am avut o cearta si ea este in “a doua zi”, spun ‘S-a intamplat pentru ca era hormonala!’, dar nu inteleg de ce EA este luata prin surprindere? Nu ar trebui ea sa fie cea care realizeaza ce i se intampla si sa spuna ‘Nu ma baga in seama – Sunt hormonala’?”.

Ce nu mai inteleg barbatii despre femei? De unde atata nerabdare sa se casatoreasca: “Nu inteleg de ce sa te casatoresti cat de repede posibil este asa important pentru majoritatea femeilor. Dragostea nu este de ajuns?”.

Zecile de pantofi pe care femeile ii cumpara dar nu ii poarta reprezinta o mare gaura neagra pentru barbati: “Pentru ce atatia pantofi? Serios! Sora mea are genti pline cu pantofi pe care mai des le dau eu la o parte decat sa caute ea in ele. E frustrant. Totusi, de ce???”.

Barbatii sunt deficitari si in ceea ce priveste atitudinea femeilor: “nu le inteleg comportamentul. Toate bune si frumoase pentru, hai sa spunem, trei luni, dupa care aterizezi intr-un cu totul alt film”.

Text de Iarina Dumitrescu

Sursa https://ziare.com/life-style/intalniri/de-ce-barbatii-nu-inteleg-femeile-633402

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in:blog